Ulf Lindvall

Kaffeleverantör

Lindvalls Kaffe är ett företag med passion för kaffe, en passion som sträcker sig över flera generationer. Vi är en familj bestående av kaffeexperter som brinner för att göra det bästa svenska kaffet oavsett om det gäller hela bönor rostade till perfektion eller vårt testvinnande bryggkaffe. 

Vi är otroligt stolta över vårt kaffe och att få vara kaffeleverantör till hovet, restauranger över hela Sverige och till olika butiker – allt från stora matbutiker till kvalitetsmedvetna specialister på kaffe. Det hade inte varit möjligt om vi inte brann för våra kunder, för utan våra kunder hade vi inte kunnat fortsätta rosta det godaste kaffet som vi smakat i över 100 år. Har du också kunder du brinner för? Kontakta Lindvalls för att höra mer om vad vi kan erbjuda dig – så att du kan erbjuda kaffe rostat med omsorg till dina kunder.

Beställ hela bönor och bryggkaffe

Med ett brett sortiment av kaffe och kaffebönor har Lindvalls något för alla smaker. Vi har våra uppskattade Alezza, en espresso där vi blandat arabicabönor och robustbönor för att skapa en mindre syrlig espresso anpassat för de skandinaviska smakerna. Vi har Larezza där vi lagt tonvikt på den italienska beskan och ger kaffet en balanserad sydeuropeisk smak. Vårt Tricolorkaffe tar i stället avstamp i den eleganta franska matkulturen med komplexa nyanser för kaffeälskaren. Och så har vi vårt mest populära kaffe: Lindvalls Mellanrost som är ett kaffe med runda balanserade smaker efter den svenska rostningstradition som ligger till grund för världens godaste bryggkaffe.

Lindvalls är en rikstäckande kaffeleverantör och kafferosteri

Lindvalls är ett av Sveriges äldsta kafferosterier och våra ledord Smak, Kvalitet och Kundfokus har gjort att vi har restauranger, caféer och butiker över hela landet som säljer vårt kaffe. Vi är rikstäckande och levererar kaffe till såväl små som stora restauranger och caféer. Vill du prova vårt kaffe, eller vill ha hjälp att välja just den kaffesorten som passar just dina kunder? Tveka inte att kontakta oss på Lindvalls.

Varför välja Lindvalls?

Lindvall’s Kaffe är din passionerade leverantör av förstklassigt kaffe för alla kaffeälskare där ute. Vi brinner för att leverera enastående kaffeprodukter som inte bara tillfredsställer dina smaklökar utan också ger dig en upplevelse av kvalitet och hantverk i varje kopp.

Handplockade kaffebönor av högsta kvalitet:

Vi använder endast noggrant utvalda kaffebönor av högsta kvalitet från världens bästa kafferegioner. Våra kaffebönor handplockas med omsorg och rostas sedan med precision för att bevara smaken och aromen i varje kopp. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga.

Mångsidigt sortiment av kaffeprodukter:

Vi har ett brett sortiment av kaffeprodukter för att tillgodose olika smaker och preferenser. Oavsett om du föredrar en mild och rund espresso, en kraftfull och intensiv bryggkaffe eller kanske en aromatisk och balanserad kaffeblends, har vi något som passar just dig.

Hållbart kaffe:

 Vi är stolta över att erbjuda ekologiska och hållbara kaffeprodukter. Vi arbetar nära våra odlare för att säkerställa att våra kaffebönor odlas med omsorg för miljön och med hänsyn till de människor som är involverade i produktionen. Genom att välja Lindvall’s Kaffe gör du också ett val för en mer hållbar och rättvis kaffeproduktion.

Personlig service och kunskap:

Vi är inte bara en leverantör av kaffe, vi är också dina experter och guider i kaffevärlden. Vårt team av passionerade kaffeentusiaster står redo att ge dig personlig service, svara på dina frågor och dela med sig av sin kunskap om kaffeproduktion, bryggmetoder och smakkombinationer. Vi vill att du ska känna dig inspirerad och entusiastisk över att upptäcka nya smaker och upplevelser.

Enkel och smidig beställning:

 Vi har gjort det enkelt för dig att beställa ditt favoritkaffe online. Vår webbplats erbjuder en smidig och användarvänlig beställningsprocess, och vi erbjuder snabb och säker leverans. Vi strävar efter att göra det bekvämt och enkelt för dig och dina kunder att njuta av våra kaffeprodukter.

Ge dig själv den bästa kaffesmaken och upplev skillnaden med Lindvall’s Kaffe. Utforska vårt sortiment och beställ ditt kaffe idag.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta Lindvalls

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.