Lindvalls Kaffe alla förpackningar

Kaffeleverantör

Lindvalls Kaffe är ett företag med en passion för kaffe som sträcker sig över flera generationer. Vi är en familj bestående av kaffeexperter som brinner för att göra det bästa svenska kaffet oavsett om det gäller hela bönor rostade till perfektion eller vårt testvinnande bryggkaffe. 

Vi är otroligt stolta över vårt kaffe och att få vara kaffeleverantör till hovet, restauranger över hela Sverige och till olika butiker – allt från stora matbutiker till kvalitetsmedvetna specialister på kaffe. Det hade inte varit möjligt om vi inte brann för våra kunder, och utan våra kunder hade vi inte kunnat fortsätta rosta det godaste kaffet i över 100 år. Har du också kunder och anställda du brinner för? Kontakta Lindvalls för att höra mer om vad vi kan erbjuda dig – så att du kan erbjuda kaffe rostat med omsorg till dina kunder och medarbetare.

Beställ hela bönor och bryggkaffe

Med ett brett sortiment av kaffe och kaffebönor har Lindvalls något för alla smaker. Vi har vår uppskattade Altezza, en espresso där vi blandat arabicabönor och robustbönor för att skapa en mindre syrlig espresso anpassat för de skandinaviska smakerna. Vi har Larezza där vi lagt tonvikt på den italienska beskan och ger kaffet en balanserad sydeuropeisk smak. Vårt Tricolorkaffe tar i stället avstamp i den eleganta franska matkulturen med komplexa nyanser för kaffeälskaren. Och så har vi vårt mest populära kaffe: Lindvalls Mellanrost som är ett kaffe med runda balanserade smaker, efter den svenska rostningstradition som ligger till grund för världens godaste bryggkaffe.

Vårt kaffe
Lindvalls Kaffeett av Sveriges äldsta kafferosteri

Lindvalls är en rikstäckande kaffeleverantör och kafferosteri

Lindvalls är ett av Sveriges äldsta kafferosterier och våra ledord Smak, Kvalitet och Kundfokus har gjort att vi har restauranger, caféer och butiker över hela landet som säljer vårt kaffe. Vi är rikstäckande och levererar kaffe till såväl små som stora restauranger och caféer. Vill du prova vårt kaffe, eller vill ha hjälp att välja just den kaffesorten som passar just dina kunder? Tveka inte att kontakta oss på Lindvalls.

Varför välja Lindvalls?

Lindvalls Kaffe är din passionerade leverantör av förstklassigt kaffe för alla kaffeälskare där ute. Vi brinner för att leverera enastående kaffeprodukter som inte bara tillfredsställer dina smaklökar utan också ger dig en upplevelse av kvalitet och hantverk i varje kopp.

Kaffebönor av högsta kvalitet

Vi använder endast noggrant utvalda kaffebönor av högsta kvalitet från världens bästa kafferegioner. Våra kaffebönor plockas med omsorg och rostas sedan med precision för att bevara smaken och aromen i varje kopp. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga.

Mångsidigt sortiment av kaffeprodukter

Vi har ett brett sortiment av kaffeprodukter för att tillgodose olika smaker och preferenser. Oavsett om du föredrar en mild och rund espresso, ett kraftfullt och intensivt bryggkaffe eller kanske en aromatisk och fruktig kaffeblend, har vi något som passar just dig.

Personlig service och kunskap

Vi är inte bara en leverantör av kaffe, vi är också dina experter och guider i kaffevärlden. Vårt team av passionerade kaffeentusiaster står redo att ge dig personlig service, svara på dina frågor och dela med sig av sin kunskap om kaffeproduktion, bryggmetoder och smakkombinationer. Vi vill att du ska känna dig inspirerad och entusiastisk över att upptäcka nya smaker och upplevelser.

Ge dig själv den bästa kaffesmaken och upplev skillnaden med Lindvalls Kaffe.

Utforska vårt sortiment och kontakta oss idag!

Kontakta oss

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.