Lindvalls Kaffe alla förpackningar

Lindvalls­effekten

Lindvallseffekten är den ovärderliga stunden av möjligheter som uppstår i skärpunkten mellan kaffe och människa. Kaffe är inte bara resultatet av en böna som rostats till perfektion, inte bara ljudet av kaffe som bryggs eller en rykande kopp med nybryggt kaffe. Kaffe är den oskattbara stunden av gemenskap, lugnet under eftertanke och känslan av kreativitet.

I över 100 år har vårt kaffe varit där under livets viktigaste ögonblick. Vårt kaffe har varit med när idéer gått från ambition till innovation. Det har funnits där när relationer skapats, när relationer tagit nästa steg och när relationer tagit slut. Och det har värmt människor i stunder av lugn och eftertanke, i generation efter generation. Oavsett om det är några droppar eller flera koppar om dagen har vi varit med där livet händer. Det är den obeskrivbara känslan i de små och stora ögonblicken som vi kallar Lindvallseffekten.

Kaffet är mäktigt. Och stunden ovärderlig

Upplev en harmonisk stillsam morgon eller dela glädjen med vänner, skramlande koppar och höga skratt. Landa efter en lång dag. Prestera när det behövs. Möjliggör dagen eller natten. Lindvallseffekten gör den där stunden ovärderlig.

Lindvallseffekten sätter guldkant på tillvaron

Lindvallseffekten upplevs i skogen, den upplevs i studentkorridoren, den upplevs i dina mest kreativa stunder och i ögonblick av rofylldhet. Den upplevs i ett pulserande stadsliv på restaurangen, den upplevs i köket en helgmorgon. Den upplevs ensam eller bland vänner.

Konstnärsfilmen

Se filmen om hur Lindvallseffekten tar kreativitet från vision till färdigt konstverk här.

Studiefilmen

Ibland behöver ambitionen det där lilla extra för att bli verklighet – Se Lindvallseffekten lyfta tentaplugget till nästa nivå här.